Dýmky, tabák a tak vůbec...
Moderátor: Joe
-
Raiden
- Stálý přispěvatel

-
Vitous
- Stálý přispěvatel

-
awe
- Stálý přispěvatel

co se týče tvaru hliněnky, tak ti člověče skoro až závidím (vím, že je to ošklivá vlastnostmolotov píše:Nemá tady někdo osobní zkušenosti, co se týče tvaru hliněnky, druhu tabáku atd. ?
-
Vitous
- Stálý přispěvatel

-
R.S.Black
- Stálý přispěvatel

-
Raiden
- Stálý přispěvatel

Otázka trochu off topic: jakou cenu jste museli zaplatit za kouření dýmky? Mě totiž kdysi známej tvrdil, že než byl schopnej si vychutnat dýmku, musel dva měsíce trpět, než si vypálil hubu, a stálo ho to většinu chuťovejch buněk. Takže si sice vychutná dýmkovej tabák, ale propečenej stejk už ne.
Jako nekuřák to sice nemíním zkoušet, ale představa je to natolik děsivá, že by mě docela zajímalo co je na tom pravdy...
Jako nekuřák to sice nemíním zkoušet, ale představa je to natolik děsivá, že by mě docela zajímalo co je na tom pravdy...
-
awe
- Stálý přispěvatel

Já bych to neviděl tak tragicky. Je pravda, že tabák ve větším množství mi chuťový buňky znecitlivuje, a mívám jazyk jak podrážku, ale není to nic dlouhodobého. Stačí jim dát čas (pár hodin, den) na odpočinutí - v tomhle mají nikotinoví závisláci asi smůlu
- nebo kouřit s mírou.
A pak taky hooodně záleží na tabáku. Začít je vhodnější s nějakým lehčím a postupně si najít "ten svůj"
Ze začátku jsem měl spíše problém s "technickou" stránkou věci - správně nacpat a kouřit tak, aby dýmka pořád nezhasínala.
Tím se taky dá vysvětlit, proč ten známej dopadl, jak dopadl. Možná se snažil, aby mu to nechcípalo a tak kouřil moc rychle. Kouřit dýmku pomalu je umění... a je lepší ji několikrát nechat zhasnout a znovu zapálit, než ji kouřit rychle.
A pak taky hooodně záleží na tabáku. Začít je vhodnější s nějakým lehčím a postupně si najít "ten svůj"
Ze začátku jsem měl spíše problém s "technickou" stránkou věci - správně nacpat a kouřit tak, aby dýmka pořád nezhasínala.
Tím se taky dá vysvětlit, proč ten známej dopadl, jak dopadl. Možná se snažil, aby mu to nechcípalo a tak kouřil moc rychle. Kouřit dýmku pomalu je umění... a je lepší ji několikrát nechat zhasnout a znovu zapálit, než ji kouřit rychle.
-
Raiden
- Stálý přispěvatel

-
Raiden
- Stálý přispěvatel

-
awe
- Stálý přispěvatel

Raiden: Toho, že by sis už nevychutnal svůj steak se fakt bát nemusíš.
Abych to uvedl na pravou míru, tak to, že mám znecitlivělý chuťový buňky a jazyk jako podrážku většinou nastane až když to fakt přeženu - dostaví se to většinou ráno po hooodně dlouhý noci, většinou ještě v kombinaci s nějakým tím alkoholem
Abych to uvedl na pravou míru, tak to, že mám znecitlivělý chuťový buňky a jazyk jako podrážku většinou nastane až když to fakt přeženu - dostaví se to většinou ráno po hooodně dlouhý noci, většinou ještě v kombinaci s nějakým tím alkoholem