Je to tak, Marek má ráži flinty 18 mm. O tom jsme se už přece bavili.El Cid píše:Marku, to znamená že máš licí kleště na ráži 17mm nebo jsem to špatně pochopil?
Máme s klukama totiž jiné ráže na ty pistole. TY mají 14.
Jakou ty máš ráži muškety?
BAZAR - prodám, sháním
Moderátoři: El Cid, Brant, MarcusIV, LiborZ
-
- Stálý přispěvatel
Re: BAZAR - prodám, sháním
Ktož chce šíp z rány vytáhnúti, učiň takto: Vezmi raky a zaječie sádlo a ztluc to spolu dobrze. Pak vezmi vejce a pryskyrzici a ztluc to v hromadu a klaď na tu bolest, a vytáhneť se všeckno ven. A na to traňku užívej. (Chirurgické lékařství, 16. stol.)
-
- Stálý přispěvatel
Ta levácká flinta je za super cenu. Jen škoda svárů, co jsou vidět.
\"Asi na nás zapomněli!\" anonymní Moravan 8. listopadu 1620 za zdí letohrádku Hvězda. http://www.olomouckypluk.cz
-
- Stálý přispěvatel
Begbie píše:Jasně
Jinak můžu nabídnout výrobu čepele na nůž, případně celého nože.
Něco jako to na fotce, střenky můžou být z ořechu, jasanu, dubu, jalovce, meruňky, kosti nebo parohu.
Sakra, mohl jsi to sem hodit o týden dřív. Ted jsem koupil Mojsheho tupokudlu. Pošli mi prosím SZ kolik to koštuje zhruba za ostrou kudlu. Holt nechci mít, to co fšichni.
\"Asi na nás zapomněli!\" anonymní Moravan 8. listopadu 1620 za zdí letohrádku Hvězda. http://www.olomouckypluk.cz
-
- Stálý přispěvatel
Onehdá v příspěvku jsem omylem uvedl že má ráži 18 mm, byl to překlep mám 17 mm stejně jako obě zbraně, které jsem sem dával a mám i kleště na tuto ráži.Brant píše:Je to tak, Marek má ráži flinty 18 mm. O tom jsme se už přece bavili.El Cid píše:Marku, to znamená že máš licí kleště na ráži 17mm nebo jsem to špatně pochopil?
Máme s klukama totiž jiné ráže na ty pistole. TY mají 14.
Jakou ty máš ráži muškety?
Kostel je blízko ale na cestě je ledovice. Hospoda je daleko ale půjdeme opatrně. (Ukrajinské přísloví) Věkoš - Doudlebové, Kozák Marko - Huljajpolský kureň
-
- Stálý přispěvatel
Na nože taky doporučuju Jindru http://www.lightswords.cz/
Nalivajko - náčelník proviantní služby
-
- Stálý přispěvatel
Marek: To je fuk, prostě máš větší ráži než 14 mm.
Ktož chce šíp z rány vytáhnúti, učiň takto: Vezmi raky a zaječie sádlo a ztluc to spolu dobrze. Pak vezmi vejce a pryskyrzici a ztluc to v hromadu a klaď na tu bolest, a vytáhneť se všeckno ven. A na to traňku užívej. (Chirurgické lékařství, 16. stol.)
-
- Stálý přispěvatel
Když bude zájem tak pište na david.kalina@centrum.cz, nebo soukromou zprávu na interní LH email.
Jedna ukázka jejich práce.
Jedna ukázka jejich práce.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
,,Zachraň mne, Bože, od přátel, s nepřáteli pak vypořádám se sám".Hejtman záporožského vojska Bohdan Chmelnický
-
- Stálý přispěvatel
Vlasy
Privit kamarádi,
scháním dlouhé vlasy na kníry a čupy. Kdyby se někdo z vašeho okolí stříhal z dlouhých vlasů, tak ty vlasy prosím
zachraňte. Potřebujeme materiál na výrobu knírků a čupů. Kamarádka co nám je vyrábí nemá vůbec materiál.
Barva by byla lepší hnědá. Moc děkuju.

scháním dlouhé vlasy na kníry a čupy. Kdyby se někdo z vašeho okolí stříhal z dlouhých vlasů, tak ty vlasy prosím
zachraňte. Potřebujeme materiál na výrobu knírků a čupů. Kamarádka co nám je vyrábí nemá vůbec materiál.

,,Zachraň mne, Bože, od přátel, s nepřáteli pak vypořádám se sám".Hejtman záporožského vojska Bohdan Chmelnický
-
- Stálý přispěvatel
Re: Vlasy
Já tedy tyhle věci nepotřebuju, ale co se zeptat někde v kadeřnictví?El Cid píše:Privit kamarádi,
-
- Občasný přispěvatel
Jo já něco mám, před pár lety jsem se ostříhal a mám ty vlasy schovaný...tož jak vám to předám ?