VI. ročník lH srazu 2010

Moderators: melkel, Joe, Wothan, Alexandr, Knecht, Raiden, Maršálek, Viktorie, Kain

melkel
Stálý přispěvatel
Stálý přispěvatel

Re: VI. ročník lH srazu 2010

Post by melkel »

Tys na Malešově v zimě nebyl, že? Jestli tam dojedeš týden předem a budeš intenzivně topit, klidně.
Pampalíny
Stálý přispěvatel
Stálý přispěvatel

Post by Pampalíny »

No byl bych třeba i pro první víkend z řijnu, ale pak už je to horší. Na LH srazy jezdí i maminy z dětmi a jak je zima, tak je to naprd.

PT
vladyka Křesomysl, Velesův lid
---
Historické tržiště / Slované.cz
---
Pište mi přes mail: petr(*)slovane.cz // ne SZ !!!
KŘIŽÁK
Stálý přispěvatel
Stálý přispěvatel

Post by KŘIŽÁK »

Pak to chápu... :oops:
JEDEN BŮH NIKDY NESTAČÍ..
Joe
Stálý přispěvatel
Stálý přispěvatel

Post by Joe »

Jde i o počty účastníků. Loni byl u nás kvůli nízké účasti bugr na valné hromadě. Bylo nás tam 6 z 50. Naznačuji tím, že sice máme komorní účast, čili v poho by jsme se asi do těch interiéru v tomto poču vešli, jenže správně by nás mělo být mnohem víc. Od nas třeba okolo 3O. Čili původně se počítalo s tím, že např. my budeme stanovat a ne jen my.
Joe M.
Maršálek
Stálý přispěvatel
Stálý přispěvatel

Post by Maršálek »

richardrg wrote:Pokud j mám informace tak kozáci se s největší pravděpodobností Bílé Hory nezúčastní, ale v důsledku to asi nehraje roli.
A o týden dřív bude asi tradičně Turnaj Dvora Elišky Rejčky, sice se jeho účastníci LH srazu spíše neúčastní, ale třeba by to Maršálkovi konečně vyšlo....
Bohužel je to tak, turnaj bude opět v termínu 7.-12.9. (je to tedy víkend 10.-12.9.). Rád bych konečněl přijel na kukačku, ale víkend před turnajem jsou tradičně hradecké slavnosti a po nich mám v práci nařízenou akci (zda bude, či nikoli se dozvím doslova pár dní před). Takže pro mně osobně jsou první tři zářijové víkendy pasé :(
Na druhou stranu, budu-li mluvit za Hradecký dvůr, nemáme ambice prezentovat se jako LHáčkáři, takže naše neúčast vás neochudí :wink: Nicméně loňské téma mně oslovilo a že to nedopadlo mně trochu mrzí.
Ich dien!
Brant
Stálý přispěvatel
Stálý přispěvatel

Post by Brant »

Termín srazu je tedy jasnej, nebo se někam šoupnul?
Ktož chce šíp z rány vytáhnúti, učiň takto: Vezmi raky a zaječie sádlo a ztluc to spolu dobrze. Pak vezmi vejce a pryskyrzici a ztluc to v hromadu a klaď na tu bolest, a vytáhneť se všeckno ven. A na to traňku užívej. (Chirurgické lékařství, 16. stol.)
Viktorie
Občasný přispěvatel
Občasný přispěvatel

Post by Viktorie »

No vzhledem k tomu, že jsem tady zatím nezaznamenala termín, který by vyhovoval většímu počtu skupin, vypadá to, že necháme navržený termín a oželíme účast lidí z třicítky a dvora.

Pojďme se dohodnout, že další možné návrhy termínů do konce února, na začátku března potvrdíme definitvně termín.
Viktorie
Brant
Stálý přispěvatel
Stálý přispěvatel

Post by Brant »

Pokud to tak bude, tak vypustíme BH a pojedeme na sraz, jak už tu zaznělo. Jel bych nejradši ale na obojí, tak pokud by se to šouplo, budu jednoznačně pro.
Ktož chce šíp z rány vytáhnúti, učiň takto: Vezmi raky a zaječie sádlo a ztluc to spolu dobrze. Pak vezmi vejce a pryskyrzici a ztluc to v hromadu a klaď na tu bolest, a vytáhneť se všeckno ven. A na to traňku užívej. (Chirurgické lékařství, 16. stol.)
Viktorie
Občasný přispěvatel
Občasný přispěvatel

Post by Viktorie »

OHaři,
tak bohužel nikdo jiný funkční termín nenabídl, zapište si tedy prosím definitivně do vašich diářů: 17.-19.9.2010.

Navrhuji alternativní program pátečního večera: Bitva na Bílé Hoře u Malešova :)

Pozvánku připravíme a pošleme v průběhu roku.

Těšíme se na vás
Viktorie
Indy
Stálý přispěvatel
Stálý přispěvatel

Post by Indy »

Jak zábavné. =D>
\"Asi na nás zapomněli!\" anonymní Moravan 8. listopadu 1620 za zdí letohrádku Hvězda. http://www.olomouckypluk.cz