Očividně se lidé poučili ze zimního Slunovratu na Modré a snaží se pozornost a agresi seveřanů namířit směrem co nejdále za hranice... :D Jestli se bude dělat nájezd, vyhrazuju si právo pro Gunnar jet v čele
Rab: neviděl bych to jenom jako ožíračku, spíše je to setkání spřátelených skupin před začátkem sezóny, utužení vztahů, domluvení se na případné spolupráci apod. To není zabitý čas. To že se ožerem holt z toho jaksi už vyplyne... Ale nikdo tě nenutí, klidně přijeď a pij jen čistou vodu
Gunnar popluje určitě v čele, ale bude muset vést stavbu lodí, coby znalí mořeplavby. My na Moravě holt se plavíme na těch dlabaných kmenech, ktere jsou na takovou výpravu k ničemu a byla by to příšerná dřina pádlovat až do Černého moře. Muscha by mohl zajistit kvalitní dřevo po domluvě s lidmi z Gunnaru.
rabi píše:Gunnar popluje určitě v čele, ale bude muset vést stavbu lodí, coby znalí mořeplavby. My na Moravě holt se plavíme na těch dlabaných kmenech, ktere jsou na takovou výpravu k ničemu a byla by to příšerná dřina pádlovat až do Černého moře. Muscha by mohl zajistit kvalitní dřevo po domluvě s lidmi z Gunnaru.
Tvá odvaha a totální ztráta pudu sebezáchovy na mne udělala obrovský dojem. Těším se, až si spolu na Sněmu připijeme. Než kdokoli vstoupí na takto vyrobenou loď, nechť se prokáže podepsanou životní pojistkou :D
Muscha: jak to bude s přístupem elektřiny? Kdyby bylo třeba, můžeme vzít i agregát. Já jen, jestli ty bečky budeme čepovat pumpou nebo máme vzít ten chlaďák...
Negr, Jarl Olomouckého kraje
Kill ´em all, let Odin sort ´em out!
Když se od Kyjeva mohli plavit po Dněpru do Cařihradu, tak proč bychom se nemohli plavit z Mikulčic taky. A na dolním Dunaji by se přidali i Bulhaři. Měli by pádný důvod plout s námi. A plulo by se dobře, pěkně po proudu. Nejsem sice vladyckého rodu, abych si připíjel s jarlem, ale když neurazí můj prostý původ, budu pít na dobrou plavbu a málo veslování. V Cařihradě jsem byl a kořist je tam veliká....
panove, ne ze bych vam chtel branit v diskuzi o vasich hypotetickych hrdisnkych skutcich nebo o tom jak si opijete huby.... ale to fakt asi neni nutny resit tady...