ČAS VLKŮ
Moderátoři: melkel, Jura, Wothan, Kain, Begbie, Rab
-
- Stálý přispěvatel
-
- Občasný přispěvatel
-
- Stálý přispěvatel
-
- Stálý přispěvatel
-
- Občasný přispěvatel
-
- Stálý přispěvatel
Bobře, víš už, co bude ke koupi? Tedy nemyslím prodej přebytků, ale hlavně "stánky", tedy něco s větším výběrem? Jako bývají karetky, keramika, kovářské věci...Je to ještě dost dopředu, vím, ale jestli už je něco jisté, tak je lepší to vědět dopředu a zvážit to při výběru hotovosti. Nebo pokud někdo nějakou část vybavení postrádá, tak si ji tam doplní nebo kontaktuje výrobce předtím a dohodne se s ním.
Svatopluk vyslal tajně početné vojsko a přepadl Bavory, kteří byli zanecháni na břehu řeky Dunaje ke střežení lodí. Jedny pobil, druhé dal utopit v řece, jiné pak odvedl jako zajatce.
Pravoslav, Orcae Ita
-
- Stálý přispěvatel
-
- Stálý přispěvatel
Já můžu vzít hrst záušnic a jiné bižuterie a když to stihnu, tak i přezky a drobný kovářský sortiment...
V listě ze dne 21. února 1621 takto jsou kozáci líčeni: ..."Bůh pomož tam, kam tato sběř přijde!"
Zakázková výroba historických replik: http://customhistory.cz/
Zakázková výroba historických replik: http://customhistory.cz/
-
- Stálý přispěvatel
-
- Nováček
Já tam beru výrobky z paroží a kosti ( jehly, nákončí, slánky, jehelníčky.... )
Další sortiment tam budu mít korálky, mušle ( zavinutce ), mosazné sponky na haleny a pláště popř. další věci které jsou spíše jednotlivé. Dále jsem sehnal krupon( kůži ) vhodný na lamelovky atd. takže tam budu mít na ukázku pár kusů na okouknutí a pak to budu řešit přez osobní odběr u mne doma, nebo poštou.
Další sortiment tam budu mít korálky, mušle ( zavinutce ), mosazné sponky na haleny a pláště popř. další věci které jsou spíše jednotlivé. Dále jsem sehnal krupon( kůži ) vhodný na lamelovky atd. takže tam budu mít na ukázku pár kusů na okouknutí a pak to budu řešit přez osobní odběr u mne doma, nebo poštou.