Kouření na RS akcích

21. století - literatura, instituce, akce...

Moderators: melkel, Jura, Wothan, Kain, Begbie, Rab

Kouření na RS akcích by mělo...

být povoleno jen pokud nejsou přítomni diváci
13
11%
být povoleno jen na vyhrazeném místě
78
67%
být povoleno kdykoli a kdekoli
1
1%
být zakázáno
25
21%
být povoleno pouze po setmění
0
No votes
 
Total votes: 117

User avatar
abaddon
Site Admin
Site Admin
Posts: 2015
Joined: Thu 01. Jan, 1970 1:00
Contact:

Post by abaddon »

lubossek: ne, to tedy neni stejne jako u PET lahvi.. nikdo s petkou v ruce me nenuti filtrovat jeji obsah pres plice, coz se o kurakovi, od nejz stojim po vetru rict neda..

ano ... oboji to rusi, ale petka narozdil od cigara nesmrdi a neposkozuje zdravi nikoho kdo si to sam nezvolil..
Your freedom will grow each time you say: No!
melkel
Stálý přispěvatel
Stálý přispěvatel
Posts: 1433
Joined: Thu 01. Jan, 1970 1:00

Post by melkel »

Takže, vzal jsem hračky, a jestli nepřestanete zlobit, zruším i pískoviště. V poslední době se tu silně množí debaty o ničem.
User avatar
Vesna
Nováček
Nováček
Posts: 37
Joined: Thu 01. Jan, 1970 1:00
Location: Beskydy
Contact:

Post by Vesna »

Každý se má vyjádřit i k hlasování. Sice pozdě, ale stejně musím přidat svůj hlas k většině. Jsem nekuřák a souhlasím s Rabem - směr větru je také důležitý. Ale je pravda, že kuřáků je stále dost a na akcích by chyběli, kdyby se zakázalo kouření úplně. Takové skryté místo s plechovkou je ideální. Pokud pořadatel povolí kouření jen na jím označeném místě a bude se to respektovat, tak akce z tohoto pohledu proběhne v klidu.
rabi
Stálý přispěvatel
Stálý přispěvatel
Posts: 371
Joined: Thu 01. Jan, 1970 1:00
Location: Těšín

Post by rabi »

Pokud by můj hlas byl využit v této diskusi, tak chci hlasovat pro kouření na vyhrazeném místě. Jsem sice kuřákem klasické dýmky u které je naplněnní a kouření malý pohodový obřad, ale plně respektuju pravidla organizátora. Kolikrát je chuť na akci si ji u ohně vychutnat do pohody. Ale jsme v 9.stol., tak smůla a Veles se má prolévat medovinou, což je taky dobrá volba. :wink:
Proto závídím indiánům a trapperům, protože znám tu jejich kuřáckou dýmkovou pohodu, když jsme před léty s kamarády organizovali 2x ročně městečko Bakersfield , kde se dalo vysedávat v baru s dýmkou či doutníkem při mistrovství v pokeru. Anebo atmosféru zlatokopeckého tábora a přitom jsme tlačili kuřáky do situace, ať kouří raději doutníky, případně dýmky. Klasické cigarety jsme se snažili blokovat už kvůli fotkám.
User avatar
kraki
Občasný přispěvatel
Občasný přispěvatel
Posts: 71
Joined: Thu 01. Jan, 1970 1:00
Location: Karlovy Vary

Post by kraki »

Jo, taky mám pár fotek, kde jeden trouba s cigárem pokazil celkový dojem třeba i stovce slušně okostýmovaných lidí v pečlivě vybraných kulisách... Když už si někdo musí nutně zapálit, tak ať to laskavě dělá na kuřárně někde za bukem a ne tam, kde je ho vidět a cítit. Na některá místa se to prostě nehodí a i když jsem taky kuřák, samotnému mi to vadí.
Zbraň, kterou máš a neumíš ji používat, patří tvému nepříteli.
Post Reply