Řeknu vám velké tajemství - stala se malá chybička, bez ní by ty "klky" nebyly zelené, a taky odér by nebyl tak markantní.
Ale i s tím to šlo. O to víc to bylo LH, né?
3. ročník LH srazu
Moderators: melkel, Raiden, Maršálek, Alexandr, Knecht, Wothan, Viktorie, Kain, Joe
-
- Stálý přispěvatel
- Posts: 254
- Joined: Thu 01. Jan, 1970 1:00
- Location: Ústí nad Labem
-
- Stálý přispěvatel
- Posts: 341
- Joined: Thu 01. Jan, 1970 1:00
-
- Stálý přispěvatel
- Posts: 371
- Joined: Thu 01. Jan, 1970 1:00
- Location: Těšín
Snědl jsem polévky z bachoru vrchovatý talíř a nedostavily se žádné vedlejší účinky. Jednou na vandru jsme dělali na pánvi okořeněné moučné červy s čerstvou paprikou. Přál bych vám vidět ten tanec červů, když se ocitli na rozpálené pánvi. Nejprve se házelo kostkou, kdo začne, ale pak se jedlo bez pořadí Více opečené kousky chutnaly jako brambůrky
-
- Stálý přispěvatel
- Posts: 250
- Joined: Thu 01. Jan, 1970 1:00
- Location: Pečky
Ne 4 týdny, ale 4 dny... holt na jatkách se poráželo ve čtvrtekBobr wrote:a to tajemstvi je, ze sis myslel ze je LH sraz o 4 tydny driv a tak se bachůrek stihnul trosku zkazit?
Ale mám tolerantní manželku, takže celou dobu byly v lednici...
a následky nikdo neměl žádný, takže žádný problém ne?
A Bobře, nerejpej. stačí že rejpeš v jinejch obdobích
Hó?ótóva nahtsevoneotse, nestseohkesáa? éveévanéhéme.
Hévéése
Hévéése
-
- Stálý přispěvatel
- Posts: 341
- Joined: Thu 01. Jan, 1970 1:00
-
- Stálý přispěvatel
- Posts: 5492
- Joined: Thu 01. Jan, 1970 1:00
- Location: Liberec
-
- Občasný přispěvatel
- Posts: 148
- Joined: Thu 01. Jan, 1970 1:00
- Location: Lopeník
Vyvar z bachoru bych ohodnotil jako jedly. Holky co pak rikali ze jim i chutnal si ho v pulce jidla osolili. Ono jist maso a vnitrnosti uplne neslane je pro nasi hubu preci jen trosku rana pod pas.
Priste vic normalniho masa do bachoru(vim, vim, normalni maso je drahe:-( a min sleziny a bude to basta. Takove kusy sleziny, to na me bylo moc
Priste vic normalniho masa do bachoru(vim, vim, normalni maso je drahe:-( a min sleziny a bude to basta. Takove kusy sleziny, to na me bylo moc
-
- Stálý přispěvatel
- Posts: 5492
- Joined: Thu 01. Jan, 1970 1:00
- Location: Liberec
Tu slezinu jsem taky nějak nedal, ale řekl bych že játra, ledviny, srdce...i z těch vnitřností se dá lecos s chutí zbodnout. Ale s tou solí máš recht, taky jsem musel solit. Asi bych to snědl i bez toho, taková tragédie to zase nebyla, ale chuťově to s tou solí prostě je výrazně lepší.
Koupím-li trpaslíka, do rána má dva metry.
-
- Site Admin
- Posts: 2015
- Joined: Thu 01. Jan, 1970 1:00
-
- Stálý přispěvatel
- Posts: 1031
- Joined: Thu 01. Jan, 1970 1:00
- Location: Praha
-
- Stálý přispěvatel
- Posts: 5492
- Joined: Thu 01. Jan, 1970 1:00
- Location: Liberec
-
- Stálý přispěvatel
- Posts: 254
- Joined: Thu 01. Jan, 1970 1:00
- Location: Ústí nad Labem
Sůl (i cukr pro jiné pokrmy) tam byla k dispozici od začátku. Známe přeci naši rozmlsanost.Wothan wrote:Jo to tam všechno kluci říkali, proto jsme to nejdřív zkusil jen tak, ale když pak přinesli sůl, neodolal jsem a posolil si to, bylo to přece jen lepší.
Ještě jsme mohli vyzkoušet osolit popelem, ale nevím nevím, jestli by to zvládli i ti "odvážní".
-
- Stálý přispěvatel
- Posts: 1031
- Joined: Thu 01. Jan, 1970 1:00
- Location: Praha
Lepší je střelný prach . Je zajímavé, jací jsme co se slanosti týká závisláci Já to použil (prach) už několikrát, a to ne proto, abych byl LH, ale neb. jsem sůl zapoměl a než abych to jed neslaný, tak radějí jsem to jídlom znechutil tím prachem a sežral Sůl to sice není a nadšený jsem tím nebyl, ale jak se říká, lepší než drátem do oka, tedy v tomto případě lepší než neslané
Joe M.
-
- Stálý přispěvatel
- Posts: 5492
- Joined: Thu 01. Jan, 1970 1:00
- Location: Liberec
-
- Stálý přispěvatel
- Posts: 1814
- Joined: Thu 01. Jan, 1970 1:00
- Location: svobodné území Beskyd
Zkoušel jsem i popel i střelný prach, ale stř. prach mi přišel opravdu děsný :-&
Popel asi hodně záleží z čeho je. Při prezentaci Skjaldborgu byl zmíněn popel chaluh s velkou příměsí soli - ten by asi byl ucházející? Teda myslím - nevím, zda ho někdo zkoušel?
Popel z jehličnanů by měl snad být slanější a taky se doporučuje kořen hlohu - někdy se chystám vyzkoušet.
Popel asi hodně záleží z čeho je. Při prezentaci Skjaldborgu byl zmíněn popel chaluh s velkou příměsí soli - ten by asi byl ucházející? Teda myslím - nevím, zda ho někdo zkoušel?
Popel z jehličnanů by měl snad být slanější a taky se doporučuje kořen hlohu - někdy se chystám vyzkoušet.