Výročí 200 let Discovery/voda
Moderátor: Joe
- Joe
- Stálý přispěvatel
- Kontaktovat uživatele:
Tak 4.5. dle plánu skončili v Dubu a prý to je docela záhul - a to jsou teprve na začátku plavby.
Zajímavostí je, že začíná být o ně zájem. Ozval se přes Pítrse někdo z pořadu "Toulavá kamera" a také se mi ozval nějaký vodácký klub z Ústí nad Labem, že až se budou blížit k Ústí, že si je vezmou na starost. Byli tím nadšení, neboť prý toto je nenapadlo. Dělali zase plavbu celého Labe do Hamburku, čili vědí co to obnáší a smekají
Zajímavostí je, že začíná být o ně zájem. Ozval se přes Pítrse někdo z pořadu "Toulavá kamera" a také se mi ozval nějaký vodácký klub z Ústí nad Labem, že až se budou blížit k Ústí, že si je vezmou na starost. Byli tím nadšení, neboť prý toto je nenapadlo. Dělali zase plavbu celého Labe do Hamburku, čili vědí co to obnáší a smekají

Joe M.
- Joe
- Stálý přispěvatel
- Kontaktovat uživatele:
Zcela souhlasím. Mne s tím Malamut poněkud zaskočil. Sice mi o tom říkal již v létě a opakoval to na VH TC v listopadu, ale jen jako o úvaze a padal v úvahu rok 2005 až 2006. Že mi dá včas vědět. Dal, ale teprve před 1,5 měsícem, přesněji 6.3. a to ještě s tím, že to není jisté, protože bude záležet na dovolený a počasí. Rozpis a podrobnosti mi poslali až po urgenci někdy před 30 dny. Čili vše jsme se dozvěděli pozděVitous píše:Me toto vedlo k uvaze, zda u nasich akci trosku nepodcenujeme ucinek medii. Toto je zarny priklad ojedinele akce, ktera si zaslouzi publicitu a bohuzel ji ziskava az v prubehu, namisto, aby se to resilo uz v priprave.

Nebyla to náhoda, ale záměr. Malamut nevěděl, zda to vůbec pojedou, dále zda to jet na vlastní tryko či pod TC (jedou to nakonec pod TC a TC je i jejich jediný sponzor) a hlavně se bál právě přílišné propagace

Právě to poslední je bohužel to, co u nás lidi podceňuji. Můžeš dělat sebelepší akci, ale pokud není publikována, tak jako by jsi ji nedělal

Nejhorší je, že kdyby to nahlásili včas, tak se ukázalo (sami sponzoři se ozvali, ale že jsme to měli chtít na konci roku a jestli to nechceme odložit z těchto důvodu na rok 2006), že jsme jim byli schopni sehnat sponzory a to dokonce hned několik, tak že ne jen že by měli 100% kryté výdaje, ale i ušlou mzdu a dokonce i něco navíc i pro organizaci.
Joe M.