Johanite 1275-1340
Moderators: Maršálek, Bestian, Heinrich von Rheinhausen
-
- Stálý přispěvatel
-
- Stálý přispěvatel
-
- Stálý přispěvatel
-
- Stálý přispěvatel
-
- Stálý přispěvatel
-
- Stálý přispěvatel
O zebrotu nestojime. S tim si vystacime sami.Pruser wrote:Tak sem o tom tak prěmýšlěl nechtěli byste žebráka, kriminálníka, částečnýho mrzáka a okradače mrtvol? To bych snad zvládnulKdyž mi neuseknete ruku tak bych vám pomoh s budováním Johanitskýho plebsu

Problem trosku vidim v tom, kdyz takovou funkci budou zastavat normalne sermijici lide. Pak bude obcas nutne dochazet ke konflikzu situaci, protoze na jedne starne bude kuprikladu Johanitska akce v prekrytu s jinou akci a v tu chvili, si myslim, ze takovy sermujici clovek radeji pojede na onu cizi akci aby si zabouchal, nez aby jel s nami, kde by delal jen "obycejneho" mnicha.
fra Heinrich von Rheinhausen Zemský mistr Řádu svatého Jana Jeruzalemského
-
- Stálý přispěvatel
No za prve jeste nejsou uplne finalne hotove a za druhe by jsi nejspis musel k nam.Pruser wrote:Jáchym: pošli mi pls. stanovy na: srbpetr@seznam.cz

fra Heinrich von Rheinhausen Zemský mistr Řádu svatého Jana Jeruzalemského
-
- Nováček
Re: vstup do radu
Mohl bys mi ten mail preposlat? treba sem: martin.chlebek[zavinac]gmail.com Dik... ^_^radar wrote:Jinak tem, na nez jsem mel kontakt, jsem zaslal mail s nejakym vycucem informaci o vybaveni - je to vzato z prislusneho ospreye a prelozeno z textu (neb text a popis obrazku se trochu lisi...)
-
- Nováček
ad rivalita Templaru a Johanitu:
jeste takovej dotaz... ty Ospreye k Johanitum mate v papirove podobe nebo elektronicke? ja je mam v elektronicke, ale uvazuji, ze kdybych do johanitu sel (jako ze asi ano), ze bych si je i koupil v papiru...
K tomu bych jenom dodal, ze pokud si dobre pamatuji, tak ve stanovach Templaru dokonce bylo, ze pokud templar v boji ztratil zbytek sve jednotky, mel se pripojit k jine (templarske), ci se uchylit pod kohortu jineho radu (tedy johanitu ci nem. rytiru... ci nektereho jineho mensiho radu, jez tehdy pusobily...)Ronšperk wrote:Ale od kronikářů máme i záznami jak stáli v poli bok po boku, bojovali a umírali společně. Asi záleželo na okolnostech. Přeci jen se bavíme o téměř dvou stoletích soužití.
jeste takovej dotaz... ty Ospreye k Johanitum mate v papirove podobe nebo elektronicke? ja je mam v elektronicke, ale uvazuji, ze kdybych do johanitu sel (jako ze asi ano), ze bych si je i koupil v papiru...
-
- Stálý přispěvatel