Bezpečná munice na bitvách
Moderators: melkel, Jura, Wothan, Kain, Begbie, Rab
-
- Stálý přispěvatel
-
- Stálý přispěvatel
-
- Stálý přispěvatel
-
- Site Admin
myslim ze dostat s tim do oka nebo kamkoliv jinam do xichtu, bude to dost bolet.. leti to strasne rychle
sip jak leti vetsinou na vetsi vzdalenost obloukem a nebo se s tim da mirit nekam NE na xicht tak se da snizit riziko....
dokazi pracata ovlivnit v ktery fazi se jim fustibal otevre? dokazi tim mirit vuci postave cloveka? tzn rekneme treba 180 cm tak ze do hornich 30 ne? rekl bych ze tezko...
proletela mi jedna brambora kolem hlavy, videt vubec dopredu nebyla, az sem pocitil naraz do prilby a to jak mi ji to zleva liznulo... ale musel to byt slusnej fofr, nic sem dopredu nevidel... natoz abych stihl reagovat...
sip jak leti vetsinou na vetsi vzdalenost obloukem a nebo se s tim da mirit nekam NE na xicht tak se da snizit riziko....
dokazi pracata ovlivnit v ktery fazi se jim fustibal otevre? dokazi tim mirit vuci postave cloveka? tzn rekneme treba 180 cm tak ze do hornich 30 ne? rekl bych ze tezko...
proletela mi jedna brambora kolem hlavy, videt vubec dopredu nebyla, az sem pocitil naraz do prilby a to jak mi ji to zleva liznulo... ale musel to byt slusnej fofr, nic sem dopredu nevidel... natoz abych stihl reagovat...
-
- Stálý přispěvatel
Za práčata mohu říct, že jsme se snažili házet mírně - na tu krátkou vzdálenost to ani nijak jinak nejde. Pár jsme jich i hodili obloukem.
Ale spíše to byl mírný oblouk ale i tak má brambora energii.
Za sebe mohu říct že jsem si schválně zkrátil délku ramen praku - a tak jsem snížil energii letu.
U fustibalu je energie letu dost větší.
Ale spíše to byl mírný oblouk ale i tak má brambora energii.
Za sebe mohu říct že jsem si schválně zkrátil délku ramen praku - a tak jsem snížil energii letu.
U fustibalu je energie letu dost větší.
-
- Stálý přispěvatel
Ano, ovlivnit, kdy se fustibal otevře, to jde, podle toho, jak velký máš zápřah. Pokud malý, letí to víc napřímo, střela je přesnější, ale taky větší rána. Pokud zvětšíš zápřah, střílíš obloučkem. Pak se ale dost ztrácí ta přesnost, dav zasáhneš stále, ale jednotlivé postavy spíš jen náhodně.abaddon wrote:dokazi pracata ovlivnit v ktery fazi se jim fustibal otevre? dokazi tim mirit vuci postave cloveka? tzn rekneme treba 180 cm tak ze do hornich 30 ne?
Mířit vůči postavě člověka s přesností na centimetry v principu možné je, ale skutečně neznám nikoho, kdo to dokáže.
-
- Stálý přispěvatel
Na vlkách jsem pozoroval dolet šípu s bambulí z luku 35lb, v porovnání s fustibalem, kterým jsem házel jabka na modré, jsem fustibalem dohodil dál, když to ta koza schytala, byla to dobře slyšitelná pecka, a váha brambory je vyšší...
Svatopluk vyslal tajně početné vojsko a přepadl Bavory, kteří byli zanecháni na břehu řeky Dunaje ke střežení lodí. Jedny pobil, druhé dal utopit v řece, jiné pak odvedl jako zajatce.
Pravoslav, Orcae Ita
-
- Stálý přispěvatel
-
- Site Admin
slabsi nebo ne, porovnavam to z toho pohledu, ze kdyz sip nevezme vitr, tak se s nim minimalne mirit da... takze hadam ze kazdy myslici strelec nebude zamerne mirit na xicht....
prace taky asi zamerne nemiri na xicht, ale zajima me jestli je tu nekdo takovy kdo dokaze rict ze bude mirit a strilet fakt rekneme bud nad hlavu coz je asi snazsi ale pak to muze letet mezi divaky, nebo od ramen dolu, obavam se ze nikoliv a pak mi to ve srovnani s lukem prijde asi nebezpecnejsi...
nebo nevim, mluvim dost pod dojmem toho zazitku z vlku, kdy me to fakt prekvapilo, nic sem nevidel letet a najednou rana do prilby...
prace taky asi zamerne nemiri na xicht, ale zajima me jestli je tu nekdo takovy kdo dokaze rict ze bude mirit a strilet fakt rekneme bud nad hlavu coz je asi snazsi ale pak to muze letet mezi divaky, nebo od ramen dolu, obavam se ze nikoliv a pak mi to ve srovnani s lukem prijde asi nebezpecnejsi...
nebo nevim, mluvim dost pod dojmem toho zazitku z vlku, kdy me to fakt prekvapilo, nic sem nevidel letet a najednou rana do prilby...
-
- Stálý přispěvatel