Nebo je dalsi moznost jak barvit stity a to ze pigment rozpustitprimo v tom lnenem oleji. A dal to funguje presne jak rika Bozha. Proste to za cas zpolymeruje.
Jak schne dlouho ten lněný olej , jsem zatím jen pracoval s lněnou fermeží ,což není úplně echt ,ale měla by rychleji polymerizovat,jak to zbruba trvá u toho oleje?
V ničem, co vykládám, si nečiním nárok na vymezení pravdy, ale pouze vymezení vlastního názoru.Abélard
Zhruba po tydnu a neco prestal spinit, po dvou tydnech a neco prestava lepit:-)
Svatopluk vyslal tajně početné vojsko a přepadl Bavory, kteří byli zanecháni na břehu řeky Dunaje ke střežení lodí. Jedny pobil, druhé dal utopit v řece, jiné pak odvedl jako zajatce.
Sidney: pan Šimík je člověk se kterým jsem se pokoušel nějaký čas dohadovat a vysvětlovat - možná část té debaty tam ještě je. Bohužel marně - neustále mele své bludy, nedbá ani na množství jiné ikonografie na kterou jsem poukazoval, ani na praktické zkušenosti a když se mně pokoušel dokonce i urážet a posílat mně do školy, musel jsem mu dát triviální lekci geometrie pro základní školu - s papírovým válečkem a pastelkou, pak to teprve pochopil a víceméně se i omluvil, ale s jeho trhlou hypotézou jsem zjevně stejně nehnul. Nicméně nedělej si iluze - oni vždycky vyrazí s nějakou absurdní teorií a pak se jí drží zuby nehty.
Last edited by Wothan on Fri 25. Jul, 2008 19:05, edited 1 time in total.
Zkusíme co nejdřív zprovoznit a doplňovat tu databázi motivů na mandláky, protože s ohledem na úpravy v dataci a v pravidlech bitev na Curii to bude dost aktuální.