Nějaký obrázky germánského oblečení jsou v knížce Příběh o Marobudovi a jeho říši, autor je E.Droberjar, až jí tu v tom bordelu najdu tak naskenuju a postnu nějaký obrázky. Ta oprava počítače se mi trošičku protáhla, takže budu aktivní ai až si přečtu ty stovky příspěvků který se tu nashromáždily za dobu co jsem sem nemoh
Za dobu co jsem byl mimo sem trošičku pokročil s vybavenim, takže mmentálně mám:
Krátký kalhoty, kousek pod kolena,k těmhle přijdou ovinky a budu dělat ještě jedny dlouhý.
Jednoduchou tuniku, délky těsně nad kolena a s dlouhými rukávy a druhou, dalo by se říct "zimní" která je trošku kratší ale je z tlustý vlny....
Krbce, nebo jak se to jmenovalo tenkrát. Takový ty boty sestávající z kůže přitáhnutý řemínky do tvaru a na nohu.
Chystám se ještě dořešit plášť, opasek a ovinky, poslední na řadě budou nějaký zimní boty. celej oděv je úmyslně bez spon či jinejch kovovejch věcí., moje idea je mít tohohle víc "sad" (lepší termín mě nenapadá) podle nálezů, zajímá mě totiž nejvíc doba Marobudova a doba Markomanských válek a zatimco oděv se skoro neměnil tak jeho ozdoby docela značně....