Portál - nápověda, první pomoc, S.O.S.

Novinky, dotazy, technické záležitosti
Odpovědět
melkel
Stálý přispěvatel
Stálý přispěvatel
Příspěvky: 1433
Registrován: čtv 01. led, 1970 1:00

Příspěvek od melkel » úte 27. úno, 2007 9:13

Odkazuješ se na stránku s obrázkem, ne na obrázek samotný, takže použij tagy URL.

cossack
Stálý přispěvatel
Stálý přispěvatel
Příspěvky: 665
Registrován: čtv 01. led, 1970 1:00
Bydliště: Pozořice
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od cossack » úte 27. úno, 2007 9:22

Ne ne ne, už je to alespoň aktivní odkaz, ale ani URL nepomáhá. Obrázek se nezobrazí.

melkel
Stálý přispěvatel
Stálý přispěvatel
Příspěvky: 1433
Registrován: čtv 01. led, 1970 1:00

Příspěvek od melkel » úte 27. úno, 2007 9:41

Obrázek se nezobrazí, protože se odkazuješ na stránku, kde je. Bohužel adresa obrázku samotného je nějaká podivná, takže prostě hoď URL na album a kdo chce, si ho prohlédne.

Métá?xestse Ohnéssese
Stálý přispěvatel
Stálý přispěvatel
Příspěvky: 250
Registrován: čtv 01. led, 1970 1:00
Bydliště: Pečky
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Métá?xestse Ohnéssese » úte 27. úno, 2007 9:51

Adresu obrázku zjistím pravým kliknutím myši a odkaz Vlastnosti...
ale tenhle obrázek stejně odolává zobrazení...
Hó?ótóva nahtsevoneotse, nestseohkesáa? éveévanéhéme.
Hévéése

Uživatelský avatar
Mokohtavenotaxe
Stálý přispěvatel
Stálý přispěvatel
Příspěvky: 254
Registrován: čtv 01. led, 1970 1:00
Bydliště: Ústí nad Labem
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mokohtavenotaxe » úte 27. úno, 2007 11:55

Což o to zobrazit se dá, ale nedá se přímo prolinkovat. To může být s největší pravděpodobností způsobeno, nějakým příkazem ze strany webu volný.
Takže zbývá jen prolinkování na adresu stránky.
Adresu obrázku zjistím pravým kliknutím myši a odkaz Vlastnosti...
Za předpokladu že používáš IE. Obrázek

Uživatelský avatar
abaddon
Site Admin
Site Admin
Příspěvky: 2015
Registrován: čtv 01. led, 1970 1:00
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od abaddon » úte 27. úno, 2007 11:58

obecne je problem v tom, ze on si pri pouziti toho tlacitka [img] kontroluje koncovku... a jakmile je obrazek jen nejaka dynamicka url dana nejakym hashem ktery identifikuje obrazek... je to problem...

Uživatelský avatar
abaddon
Site Admin
Site Admin
Příspěvky: 2015
Registrován: čtv 01. led, 1970 1:00
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od abaddon » úte 27. úno, 2007 12:05

navic to vypada ze zamerne neumoznujou linkovat primo na obrazky z jinych stranek, takze tak..

Uživatelský avatar
Mokohtavenotaxe
Stálý přispěvatel
Stálý přispěvatel
Příspěvky: 254
Registrován: čtv 01. led, 1970 1:00
Bydliště: Ústí nad Labem
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mokohtavenotaxe » úte 27. úno, 2007 12:16

abaddon píše:navic to vypada ze zamerne neumoznujou linkovat primo na obrazky z jinych stranek, takze tak..
Tedy to co jsem již zmiňoval. :wink: 8)

Uživatelský avatar
abaddon
Site Admin
Site Admin
Příspěvky: 2015
Registrován: čtv 01. led, 1970 1:00
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od abaddon » úte 27. úno, 2007 12:34

ano ano, nevsiml jsem si ;-)

melkel
Stálý přispěvatel
Stálý přispěvatel
Příspěvky: 1433
Registrován: čtv 01. led, 1970 1:00

Příspěvek od melkel » úte 27. úno, 2007 12:49

Já taky , a dřív .-)

Uživatelský avatar
abaddon
Site Admin
Site Admin
Příspěvky: 2015
Registrován: čtv 01. led, 1970 1:00
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od abaddon » úte 27. úno, 2007 12:52

ok, obejdu par popelniku... at mam na tu hlavu co sypat... v poradku?

melkel
Stálý přispěvatel
Stálý přispěvatel
Příspěvky: 1433
Registrován: čtv 01. led, 1970 1:00

Příspěvek od melkel » úte 27. úno, 2007 12:55

Velké popelníky? To by stačilo .-)

Jiři z Holohlav
Stálý přispěvatel
Stálý přispěvatel
Příspěvky: 339
Registrován: čtv 01. led, 1970 1:00
Bydliště: Rumburk

Příspěvek od Jiři z Holohlav » čtv 15. bře, 2007 8:30

Z domácího pc nemůžu nic otevřít,jsem automaticky přihlášený,ale hází to tam nějakou dlouhou anglickou otázku.Může to souviset s opravami na iol ? Mám 412332728/z/iol.cz
Smrt je smyslem života.

Uživatelský avatar
abaddon
Site Admin
Site Admin
Příspěvky: 2015
Registrován: čtv 01. led, 1970 1:00
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od abaddon » čtv 15. bře, 2007 9:46

bohuzel bez blizsi specifikace chyby ti nemohu pomoci, z popisu netusim o co se muze jednat...

Jiři z Holohlav
Stálý přispěvatel
Stálý přispěvatel
Příspěvky: 339
Registrován: čtv 01. led, 1970 1:00
Bydliště: Rumburk

Příspěvek od Jiři z Holohlav » čtv 15. bře, 2007 14:38

opsal jsem tu hlášku,vypadá to,jako bych byl trvale automaticky připojen a přitom mě to nepustí ani na můj účet.
message_die () was called multiple times.This isn´tsupposed to happen.Was message _die () used in page_tail.php?
Prosím porad hodně polopaticky.
Dík Jiří
Smrt je smyslem života.

Odpovědět