2.ročník srazu LH

Moderators: melkel, Joe, Wothan, Alexandr, Knecht, Raiden, Maršálek, Viktorie, Kain

abaddon
Site Admin
Site Admin

Post by abaddon »

jestli tomu dobre rozumim, cast korouhve se preci jen urve a prijede..
Spící Medvěd
Stálý přispěvatel
Stálý přispěvatel

Post by Spící Medvěd »

jikra wrote:Tak to je škoda, že tam Korouhev nebude. My sice máme do čisté LH celkem daleko, ale naše období jsou si dost blízká a doufal jsem, že se něčemu přiučím, okoukám, atd. :wink: A trochu seznámím... Přece jen se z Moravy na západ nevydávám často.
jikra - Spolek helvétských žoldnéřů
Ale, Korouhev tam bude, ne sice celá, ale bude.
Mokohtavenotaxe
Stálý přispěvatel
Stálý přispěvatel

Post by Mokohtavenotaxe »

Nejedete čistě náhodou někdo autem v sobotu ráno z Pardubic nebo Německého Brodu? A pokud ano, nenašlo by se u vás jedno místo? 8-[ 8-[ O:)
awe
Stálý přispěvatel
Stálý přispěvatel

Post by awe »

Kdoví, třeba se sejdeme ve vlaku :wink: Jestli se ráno proberu, tak v 6 vyjíždím z Prahy
abaddon
Site Admin
Site Admin

Post by abaddon »

Pratele diky vsem kdo jste se zucastnili a pomohli dotvorit atmosferu letosniho srazu, bylo to moc prijemne.

K atmosfere urcite pomohlo i krasne okoli a celkove Fort Beaver a Beaver City, vice nez priznive ceny, takze specialne dik poradajici skupine.

Ja osobne sem rad konecne videl a pokecal s indosema, vytahal par rozumu, ktery se pokusim uvest v praxi a urcite budeme trenovat a dluzite nam odvetu. ;-)
Joe
Stálý přispěvatel
Stálý přispěvatel

Post by Joe »

Děkuji všem účastníkům za příjemný víkend a nové poznatky. Zdá se, že románská špalková se asi stane u trapperů velmi populární soutěží a snad zástupce Evropy zaujalo "Shinni" čili Indiánský pozemní hokej. Ukázek her bylo nakonec tolik, že se ani nestačili všechny realizovat.

NA SRAZU JSME SE DOHODLI, ŽE PŘÍŠTÍ ROČNÍK BUDE OPĚT NA MALEŠOVU. Tak že tímto jim předávám pomyslnou štafetu. Tématem má být dobová krmě a drobné každodenní práce. Přisliben je i rychlokurz tanců dobových.
Joe M.
abaddon
Site Admin
Site Admin

Post by abaddon »

ja jen poznamenam... tu spalikovanou jak bylo receno sme si tak trochu vypujcili ze Skandinavie a puvodem je asi trosku starsi... byt tam nekdo ze Skjaldborgu, tak je to jejich parketa... ale jinak popravde bysme tech ciste romanskych veci moc dohromady nedali, tech zaznamu o traveni volneho casu asi moc neni ... mozna ten lov, nejaky deskovy hry a dal toho moc nemame ( a nebo je to jen moje nedovzdelanost :-))

pokud se chcete spalikovany venovat i nadale tak Skjaldborg ma dobre zpracovany pravidla a popis tady:

http://www.skjaldborg.livinghistory.cz/kubb.htm
Viktorie
Občasný přispěvatel
Občasný přispěvatel

Post by Viktorie »

Přidávám se k díkům za organizaci a možnost strávit výborný víkend na překrásném místě se skvělými lidmi. Ráda jsem opět viděla všechny již známé tváře a bylo mi ctí seznámit se s novými.
Doufám, že se sejdeme nejpozději za rok v nejméně tak hojném počtu jako letos na tvrzi anebo lépe ještě někdy dříve!
Viktorie
Wothan
Stálý přispěvatel
Stálý přispěvatel

Post by Wothan »

Ano ano, bylo to po všech myslitelných stránkách přínosné...zejména večer :mrgreen: Jinak se taky připojuji k připojeným...bylo to moc fajn.
Spící Medvěd
Stálý přispěvatel
Stálý přispěvatel

Post by Spící Medvěd »

I já se přidávám k poděkování všem zúčastněným. Poznal jsem fůru fajn lidiček a bezvadně jsem poklábosil a nasbíral moudro. Prostě paráda.